Medlemmer

Send oss et bilde og noen ord om deg selv: alder, når begynte du med bueskyting, meritter, målsetninger, utstyr etc.
Rune Næri: Jeg er bosatt i Nord Irland hvor jeg startet med bueskyting i 2005. Hadde tilbrakt en tid som tilskuer til min eldste sønn og fikk lyst til å prøve selv. Jeg skyter barebow og foretrekker jakt og feltskyting, men konkurrerer litt inne når jeg har tid. Jeg har deltatt i en del Britiske og Irske mesterskap med noen gode resultater, men har nå lyst til å skyte i Norge også. Av andre interesser kan nevnes golf og østers spising hvor jeg siden 2001 har representert Norge i VM . Høydepunktet kom i 2003 når jeg vant og satte ny verdensrekord med 187 østers på tre minutter.
Håvard Bing (F. 16.06.95): Jeg begynte med bueskyting sommeren 2007 og meldte meg inn i Vidar på høsten. Jeg kjøpte en skytisk middelalderbue for et par år siden, og hadde lyst til å lære å skyte med bue. I høst kjøpte jeg en Kap T-rex recurvebue
(Bilde kommer) Fredrick Rostad (Jeg blir 13 år den 26.mai): Grunnen til at jeg ville begynne med bueskyting husker jeg ikke. Jeg hadde hatt en liten bue i ca 3 år da jeg begynte på Vidar. Det var stefaren til min gudmor som fortalte om Vidar for han hadde vært med der tidligere.
Jaran Stenvik: Jeg begynte med bueskyting i 1973. Først 4 år i recurveklassen. Så ribbet jeg buen og begynte min karriere som barebow skytter. Mitt første NM i jakt/felt tok jeg i 1979. Siden ble det 3 til, det siste i 1995. I 1996 kjøpte jeg en brukt compoundbue og har siden stort sett skutt i den klassen. Jeg har tatt 3 NM i compoundklassen: H 50 ind i 1998 og 2004 og jakt i 2004. Begynte i styret i 1976 som kasserer, senere som leder og er siden i høst materialforvalter.
Bernt Lie (F: 15.01.59): Begynte i klubben som forelder til en ivrig junior i 2004. Etter hvert som han fikk nytt utstyr overtok jeg hans gamle recurvebuer. Skyter på ren hobbybasis men drømmer om å komme som en outsider og kuppe ett eller annet stevne. Har størst sans for utendørs sesongen og ikke minst feltskyting blant Sørmarkas mygg og knott. Bistår klubben på dugnader og med support av de nye yngre som har tilkommet. Jeg passer også på at junior gjør som han skal. Av øvrige interesser kan nevnes løping, langrenn (Rustad), sykling, seiling og villmarksturer.
Knut Greve: Har vel gått rundt hele livet med en liten Robin Hood i magen, men først da jeg fikk en bue til min 50 års dag tok jeg det store steget å meldte meg inn.Jeg er vel også kjent for å drive en interesse til yttergrensene ved å bli litt over gjennomsnittet interessert i skytingen.Noen premier har det blitt og hva som skjer utover får tiden vise..
Fredrik B Lunde (F: 24.6.1987): Begynte med bueskyting høsten 2002. Målet mitt i NM hvert år har vært å komme til finalen, dette har jeg også klart. I fjor som var mitt første NM i senior, kom jeg på 4. plass, i år fikk jeg 11. plass. Skyter med en W&W (Win/Win) recurve bue, har vært med i satsningsgruppe for Oslo og Akershus i to og et halvt år. Styremedlem.
Eivind Lie (F: 7.7.1992): Begynte med bueskyting vinteren 2004 og har vært med på en masse stevner siden da. Fått meg en ny gulfarget Hoyt bue som virkelig var verdt prisen. Kom på 9. plass i NM 2006 og 15. plass i 2007. Begge gangene har jeg lyktes å komme til finalen. Målet mitt har alltid vært å forbedre rekorden min som nå har variert fra 561 opp til 572 og helt opp til 582 som den nå ligger på. Fornøyd med det!
Bjørn Mikalsen (F:24.6.1953): Fargerik skytter med mange påfunn (som f.eks å kaste en skrue på gulvet akkurat idet Roger skyter og Roger desperat prøver å finne ut hvor den har løsnet!). Synger ikke like bra som Roald. Nestleder i klubben.Siste: Er stand-in for Amor og hjelper damer å treffe rosa hjerter.
Rune Stenvik: Klubbens Onkel Skrue. Passer pengesekken også neste år.
Roald Knapper: Klubbens fløtetenor! Kommer opprinnelig fra Nord-Odal, en kommune hvor det vissnok skal finnes indianere. Derav de medfødte bueskytterevner.